Eski Moodle Arayüzüne Dönüş

Moodle destek ekibi BETS olarak zaman zaman yeni Moodle arayüzü ile ilgili şikayetler almaktayız. Halen varsayılan arayüz olarak ayarlanmış olan RemUI arayüzünün seçilmiş olmasının  nedeni bu arayüzün mobil cihazlarla uyumlu olmasıdır.

Her kullanıcı için eski sürüm Moodle arayüzüne çok benzer bir arayüzüne, tema değiştirerek dönmek mümkündür.

Öğrenci ya da öğretmen rolündeki herkes bunu yapabilir. Tema değişikliğinin nasıl yapılacağı burada anlatılmaktadır. Eski arayüzle çalışmaya devam etmek isteyenler bu sayfada anlatılan adımları izleyip, tema olarak “Clean” temasını seçmeleri yeterlidir.

Öğretmen rolündeki kullanıcılar, verdikleri her bir ders için ayrı ayrı öğrencilerin hangi arayüzü göreceklerini belirleyebilir.

TUTORIALS FOR STUDENTS

YAZ KAMPI ÖĞRENCİLERİ İÇİN