Şifrenizi unuttuysanız veya giriş yapamıyorsanız

• “Şifrenizi mi unuttunuz?” bağlantıya tıklayın.

• E-posta adresi alanına e-posta adresinizi girin. Bu, yaz okuluna kaydolduğunuz e-posta adresi olacaktır.

• E-posta Yönetici Kullanıcıdan (Yaz Kampı Dersleri üzerinden) <donot.reply@bilkent.edu.tr> gelecektir. Epostayı göremiyorsanız spam klasörünüzü kontrol edin. Ayrıca yaz kampına kullandığınız e-posta adresiyle kayıt yaptırdığınızdan emin olun.
  • Gelen e-postadaki talimatları izleyin. Şifre sıfırlama bağlantısına tıklamanız veya kopyalayıp tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırmanız gerekecektir.

• Giriş yaptığınızda sizden yeni bir şifre belirlemeniz istenecektir. Kolayca hatırlayabileceğiniz bir şey seçin ancak şunu unutmayın: Şifre en az 8 karakter, en az 1 basamak, en az 1 küçük harf, en az 1 büyük harf, en az 1 *, – veya # gibi özel karakter(ler) içermeli

• Herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, e-posta göndererek destek ekibiyle iletişime geçin: moodle@bilkent.edu.tr

TUTORIALS FOR STUDENTS

YAZ KAMPI ÖĞRENCİLERİ İÇİN